december 19, 2009

Pedoseksueel

Je hoort en leest (of 'je'...ik) de laatste tijd steeds meer over pedo's en dat ze niet welkom zijn in een bepaalde stad of buurt. Zo is de 'Eindhovense pedo' de stad uitgezet door de burgermeester en moet hij wederom op zoek naar een plek waar hij niet belaagd wordt door bange mensen.
Nu is er in Wijk bij Duurstede wederom ophef over een pedo die in de stad woont. Er is een grote protesttocht opgezet. De initiatiefnemers vinden dat de burgermeester er eerlijk over moet zijn. Maar de man mag er wél wonen.

Ik snap de ophef en bangheid van de mensen wel. Het zal je eigen kind maar zijn! En in Den Bosch weten we er alles van af, dankzij onze zwemleraar. Het is een ouderlijke reactie, je kind beschermen.
Maar van de andere kant...deze mensen (want dat zijn het!) worden publiekelijk aan de schandpaal genageld. Zonder gêne van de 'normale' mens worden de, veelal, mannen zonder pardon de stad uitgepest. En niemand die eens roept dat een mens ook die 'lusten' onder controle kan krijgen. De pedoseksuelen kunnen er niets aan doen, helaas. Als ze het zouden kunnen, zouden zij vooraan staan.
Op deze manier houden deze mensen geen leven meer over en zijn ze constant op de vlucht. Een pedopartij gaat mij veel te ver, maar om deze mensen op deze manier weg te jagen, gaat me ook te ver. We leven niet meer in de Middeleeuwen. Of gaan we dadelijk pedo's met een, met een aambeeld gevulde, teddybear het babybad ingooien en kijken of hij blijft drijven?

Geen opmerkingen: