oktober 17, 2006

[Verkiezingen]Stemwijzer



Precies zoals ik t hebben wil; of ja bijna...ik wou SP gaan stemmen maar misschien wordt t toch PvdA omdat ze waarschijnlijk toch samen gaan regeren. Degene die in de min staan horen daar ook echt te staan!!
Hoe zit t bij jullie:

http://www.stemwijzer.nl

10 opmerkingen:

Anoniem zei

bij mij is ongeveer hetzelfde...

Micheloz zei

Mooi ^^

Ik heb t ook op t forum geplaatst waar ik kom en daar is t ook allemaal zo. Allemaal linkse rakkers xD

Anoniem zei

Serieus, waarom doet iedereen dat toch: steeds toch maar op de PvdA stemmen zodat ze dan mss wel toch de grootste worden. Dat boeit niet, je zal toch zien dat ze met het CDA gaan regeren, want dan is er weer net te weinig op links gestemd oid. En anders zetten het CDA en de VVD de PvdA wel buitenspel zoals de vorige keer. Serieus, stem nou gewoon SP, hoe meer stemmen de SP heeft, hoe moeilijker het wordt ze niet te laten meeregeren.

Anoniem zei

Groenlinks
SP
PvdA

:)

Micheloz zei

Ik ga ook SP stemmen =S

Maar dan nog, liever CDA dan VVD.

Anoniem zei

Bij mij klopt het ook vrij aardig
in ieder geval D66 ruim de meeste overeenkomst!

1. D66
2. PVDA
3. Groenlinks
4. Partij voor de Dieren (zou ik echt absoluut niet op stemmen, maar ja)
5. Christenunie
6. VVD
7. SP
8. Fortuyn
Dan begint het min-gedeelte
9. Eén NL
10. CDA
11. Groep wilders
12. SGP

Maar michel als ik jou was zou ik niet PVDA stemmen om die regeringsmogelijkheid met SP. Ik kan je verzekeren dat gaat echt niet gebeuren namelijk. Daarvoor is de PVDA niet links genoeg en bovendien gaan er veels te veel zetels naar het centrum-rechtse front (CDA+VVD) om ze te kunnen uitsluiten uit een regering, daarmee zou je namelijk bijna de helft van de nederlandse stemmers buiten de regering blijven. Nederland zal dus wel weer op een breede coalitie afstijgen met hopelijk inderdaad de nodige linkse invloeden (via de PVDA?????) want ik ben dit kabinet(lees balkenende) echt beu! Ik zou zeggen stemt allen waar uw hart licht en doe niet mee aan het zogenaamde strategisch kiezen!

Anoniem zei

kleine correctie: afstijgen moet afstevenen zijn

Anoniem zei

tweede kleine correctie: licht=ligt

Anoniem zei

Marijn...PvdA en CDA gaan nu toch wel samen regeren. Zij zullen wéér de grootste partijen zijn en niet weer t zelfde gezeik willen als 4 jaar geleden. Maar de SP is nu groter dan 4 jaar geleden en wanneer PvdA de grootste partij wordt, zullen zij t ook voor t grootste gedeelte voor t zeggen hebben. Maar k weet dat Marijnissen ooit gezegd heeft niet te willen gaan regeren, omdat de SP geen regeringspartij is. Nou, dan stem ik nog liever op de PvdA om te voorkomen dat er weer een Balkende komt.

Maar goed, ik stem sowieso wel SP. Ondanks alles...
En SP staat bij jou zevende =P

Anoniem zei

Daarom was dat ook Rick die die reactie heeft getypt en niet ik :P

Maargoed, vooral SP stemmen!