april 13, 2008

Beladen spelletje

Dat voetbal een beladen sport is, is allang bekend. Maar zo tegen het einde van het seizoen moet je niet overdrijven. Ajax heeft dit seizoen drie spelers over genomen van FC Groningen, waarvan twee met veel bombarie zijn vertrokken. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat er van alles in de fik staat in het stadion Euroburg. Op dit moment wordt er op de radio ook verteld dat ambulance en brandweer laat aanwezig waren maar dat ondertussen alles geblust is. En dat de schade wel wat erger is dan gesmolten stoeltjes.
Dit is de een-na-laatste speelronde en wanneer PSV twee keer verliest en Ajax twee keer wint, is Ajax alsnog kampioen, na drie jaar PSV. Dat maakt deze ronde extra spannend.
Maar om nou zaken in de fik te zetten...dat vind ik echt te ver gaan. Tribunes die in de fik staan, mensen gewond. Kom op zeg. Het wordt steeds erger. Nu wat later wordt bekend gemaakt dat de wedstrijd terecht niet doorgaat. Ik lees nu ook dat er een hoop WC-papier op t veld lag en dat dat in de fik is gegaan door een sigaret, al dan niet met opzet.
Maar goed, PSV staat 0-1 achter, das mooi. En nu staat het 1-1 >_<

Geen opmerkingen: