februari 14, 2006

WK 2006


Eindelijk nieuwe mooie tenues. Thuistenue dateert uit 1959, uittenue zelfs uit 1905 toen Nederland voor t eerst tegen Belgie speelde (bron: www.vi.nl )

7 opmerkingen:

Anoniem zei

We gaan dus over van oranje op wit :)... op zich wel een mooi tenue :). Een nieuw tenue mag idd wel eens tijd worden ja na al die tijd :)

Anoniem zei

Wel vet, zo in die oude shirts, maar ik vind het eigenlijk toffer als ze gewoon een nieuw ontwerp maken, zoals ze dat bij elk wk en ek doen, dan kan je aan de shirts herkennen welk toernooi het was, das stiekum veel toffer.

http://nogomet.com/modules/My_eGallery/gallery/do2002/2004/slika_1988.jpg

Als je dit shirt ziet bijv weet je meteen dat het ek 88 is

Snapt u mijn punt?

Micheloz zei

Ja maar retro is ook wel vet man, vooral omdat het allebei al zo lang geleden is.
Deze shirts zijn dus voor deze tijd ook weer nieuw. K vind het echt vet dat ze nu weer zo gaan.

Bovendien zal de inspiratie wel slinken... ^_~

Anoniem zei

Ooow wacht... nu begrijp ik de post pas... Er komen dus tenues die ze eerst ook hadden?! Ik dacht gewoon compleet nieuwe... shame on me... :S

Anoniem zei

Jurgen wit is het uittenue, oranje het thuistenue. De shirts zijn gemaakt door o.a. Hugo Borst en Matty Verkamman en zijn vervolgens door Nike overgenomen. Borst kreeg hier echter geen vergoeding voor. Daarom heeft Borst nu zijn advocaat op de zaak gezet. 'De cowboys zijn heel rijk en hebben goede advocaten, maar voor mij is het een principekwestie geworden.'aldus Borst.

Btw ik vind ze beetje tegenvallen die shirts, die witte is net het shirt van Kroatië en die oranje gaat nog wel maar vond idd shirt van 88 mooier;)

Anoniem zei

Zooo... bedankt voor de info... onze voetbalexpert :)

Micheloz zei

Maar ik '88 is de recent I guess. Het is beter als je shirts pakt die wat ouder zijn. Wacht maar tot ze op t veld staan, k denk dat t allemaal wel meevalt.